Chalet Zowad

“Zowad” staat op chalet terrein Klein Eldorado, een klein en knus veldje met 11 chalets, gelegen achter camping Eldorado, Terschelling West (Duinweg-Halfweg 2).

Het terrein ligt ongeveer 3 kilometer van de haven waar de veerboot aankomt.
Het wad ligt op ongeveer 500 meter van het chalet en het strand ongeveer op 3.5 kilometer.

Het terrein ligt centraal tussen West en Midsland en wordt omringd door duinen, bos en weilanden. Op het terrein van camping Eldorado staan diverse speeltoestellen, een tafeltennistafel en er is een wasserette.

Indeling “ZoWad”

Het chalet is geschikt voor maximaal vier personen. Benieuwd naar de indeling van “ZoWad”? Ga naar de pagina Ligging en dan op het plaatje Indeling chalet Zowad drukken.

“ZoWad” is aangesloten op alle nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit, riolering en kabel-tv). WIFI is gratis beschikbaar.
Wij gaan er vanuit dat “Zowad” door onze gasten aan het einde van het verblijf weer opgeruimd en schoon achtergelaten wordt.
Huisdieren zijn niet toegestaan en we willen het chalet graag rookvrij houden. De camping is niet geschikt voor groepen jongeren en wij verhuren “ZoWad” dan ook niet aan personen jonger dan 21 jaar.

Woonkamer:
voorzien van een tweezitsbank, 2 fauteuils, salontafel, eetkamertafel met vier stoelen.
Er is een televisie en micro audio-set met o.a. een cd/dvd-speler.

Open keuken:
met 4-pits gasstel, afzuigkap, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en alle overige benodigde keukengerei.

Slaapkamers:
één slaapkamer met een 2-persoonsbed (1.40×2.00 meter) en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (0.80×2.00 meter) beide slaapkamers voorzien van vaste kasten. Verder zijn aanwezig vier 1-persoonsdekbedden, en hoofdkussens. Beddengoed etc dient u zelf mee te nemen.

Badkamer:
voorzien van een toilet, wastafel en een ruime douche.

Berging:
er is een losstaande berging voor fietsen etc

Terrasset:
er zijn 4 verstelbare stoelen en een tafel beschikbaar